Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Vijf werkdagen nadat we je bestelling én betaling hebben ontvangen, krijg je de bestelde condooms door de brievenbus op het ingevulde afleveradres in Nederland. We versturen anoniem en discreet (onze naam staat niet op de verpakking vermeld) met PostNL.

Indicatie van de levertijd in Nederland
Besteld op: Bezorgd op: *
MaandagWoensdag
DinsdagDonderdag
WoensdagVrijdag
DonderdagMaandag
VrijdagMaandag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

* Indicatieve levertijden gelden voor bestellingen op werkdagen vóór 14.00 uur besteld en betaald.

We gaan er hier vanuit dat PostNL binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Levertijd in België is gemiddeld 4 werkdagen langer, afhankelijk van de postbezorging. De bezorgtijden zijn een indicatie. Het kan wel eens een werkdag langer duren. Hier kunnen we helaas weinig aan doen, we zijn hiervoor afhankelijk van de postbezorging.

 

Betaal ik verzendkosten?

Je betaalt bij fotocondoom.nl geen verzendkosten. Zowel voor bestellingen in Nederland als België nemen wij deze voor onze rekening. De prijs die je ziet voor het product is dus de prijs die je betaalt, zonder dat hier nog extra kosten bijkomen.

 

Kan ik mijn pakketje volgen?

Je bestelling wordt via brievenbuspost verstuurd, daardoor is deze helaas niet te volgen. Je bestelling zal door de postbode in de brievenbus afgeleverd worden. De status van je bestelling kun je wel volgen.

 

Kan mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Je kunt je bestelling laten bezorgen op een ander adres naar keuze. Dit kan je doen in de tweede stap van de winkelmand bij het bestellen: kies voor ‘verzenden naar een ander adres’. Het is niet mogelijk om een ander land van aflevering te kiezen.