1. Kwaliteit van het condoom

Condooms in Europa moeten voldoen aan de CE. Je kunt CE condooms herkennen aan het CE logo met nummer op de condoom folie. Zo zijn alle Condommessage condooms 3x getest voor jouw veiligheid. Condooms moeten prettig zitten. Daarom hebben onze condooms een goede pasvorm, die makkelijker afrolt en prettig zit.

2. Kwaliteit van de afbeelding

De folie wordt bedrukt in CMYK en kan een beetje afwijken van het origineel. Sowieso zit er vaak verschil tussen wat je ziet op je scherm en het echt.  De kwaliteit van jouw druk heeft heel veel te maken met het kwaliteit van de afbeelding die je naar ons stuurt.

3. Gebruik van afbeeldingen/logo’s/teksten

Zorg ervoor dat je de rechthebbende bent van de afbeelding/logo/tekst dat je doorstuurt en toestemming hebt om dit te gebruiken. Je mag bijvoorbeeld niet zonder uitdrukkelijke/schriftelijke toestemming logo’s/beelden van bestaande merken  voor jouw afbeelding gebruiken. Ook ongevraagd je klasgenoten, exen enzovoort mag niet!

4. Gebruik van de condooms

Lees voor gebruik altijd de bijgeleverde bijsluiter. De bijsluiter is ook online te bekijken.

5. Ruilen en terugbrengen

Omdat het een speciaal voor jou gemaakt product betreft, kun je dit product niet ruilen of teruggeven. Behalve in het geval wanneer wij aantoonbaar en overduidelijk er zelf een puinhoop van hebben gemaakt.

Voor meer informatie kijk naar de algemene voorwaarden. Lees meer over bestellen, prijzen en betalen, bezorgen, annuleren & retourneren bij klantenservice.

*Fotocondoom is deel van Condom Message. Zie Condom Message voor meer info.