Grappige cadeaus | Fotocondoom.nl

Grappige cadeaus

presents

Van je vrienden moet je het hebben natuurlijk. Op FotoCondoom kun je grappige cadeaus bestellen voor je vrienden. Wanneer je op een feestje bent, en de sfeer mist een beetje dan is het tijd voor een cadeau die zorgt dat er gelachen wordt. En bij je vrienden kun je natuurlijk altijd aankomen met een grappig cadeau. Met grappige cadeaus kun je ervoor zorgen dat de sfeer weer wat gezelliger wordt.

Dus wil jij grappige cadeaus bestellen voor een verjaardag, een feestje of een andere bijzondere gelegenheid? Dan ben je bij FotoCondoom aan het juiste adres! Bij FotoCondoom kun je de grappigste cadeaus bestellen voor mannen en vrouwen. Bij ons koop je niet die gewone standaard cadeautjes, maar juist hele originele cadeaus.

Denk aan grappige thema condooms of grappige FotoCondooms die je helemaal zelf kunt ontwerpen! Thema condooms bestel je al vanaf € 1,95 per stuk en je kunt minimaal 12 FotoCondooms bestellen voor € 21,95. Ook kun je kiezen uit leuke frames die je kunt toevoegen aan je ontwerpen die je condooms nog grappiger maken! Van de frames zijn ook verschillende leuke thema’s waar je uit kunt kiezen. Bekijk hier alle frames!

Lachen is gezond natuurlijk, daarom werken grappige cadeaus mee aan een betere wereld. Je kunt deze lachwekkende cadeaus voor iedere gelegenheid geven, dus je kunt ze het hele jaar door bestellen! Ben je speciaal op zoek naar een cadeau voor hem? Dan hebben wij natuurlijk de leuke Beer Lover of 18+ thema condooms. Ben je meer op zoek naar een cadeau voor haar? Dan hebben wij de Christmas thema condooms die je zeker laten lachen, dus zet ze op je lijstje. Bekijk alle thema condooms hier!

Het is het leukste en origineelste cadeau dat je kunt geven aan jouw beste vriend of vriendin. Had je al een ander cadeau? Dan kun je ze ook als klein cadeautje erbij geven. Ook kun je ze natuurlijk aanschaffen voor persoonlijk gebruik.

De beoordeling van FotoCondoom is een 4.58 van de 5 sterren. Deze score is uitstekend. In de reviews staat vooral dat ze blij zijn met de snelle levering en met de kwaliteit van de bedrukte folie. Voor aanschaf van FotoCondooms is het belangrijk dat je de Algemene Voorwaarden doorleest. Wij zorgen ervoor dat de condooms altijd op voorraad zijn zodat je ze altijd kunt bestellen.

Ondanks dat het grappige cadeaus zijn die op FotoCondoom verkocht worden, zijn condoom condooms belangrijk. Waarom is het nou zo belangrijk om een condoom te gebruiken? Het is belangrijk dat je zelf overtuigd bent van het nut van het gebruik van een condoom. Een voordeel van het gebruik van condooms is dat je niet bang hoeft te zijn dat je een SOA hebt opgelopen, ook is het fijn dat je niet iemand zwanger kunt maken.

Is het condoom dan ook geschikt voor jou? Ieder anticonceptiemiddel heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. Je moet zelf beslissen welke methode het beste bij jou past. Als je graag meer informatie wilt over condooms dan kun je natuurlijk altijd bij je huisarts terecht. Hier kun je in ieder geval verschillende voor- en nadelen zien over het gebruik van condooms:

Voordelen condooms
– Beschermt je tegen zwangerschap en soa’s. Let op: condooms zijn het enige anticonceptiemiddel die je beschermen tegen soa’s.
– Je kunt condooms kopen in verschillende soorten, maten, kleuren en zelf veel verschillende smaken. Ook kun je condooms kopen die latexvrij zijn, met ribbels of zelf met orgasme vertragende gel.
– Ook zijn condooms erg makkelijk verkrijgbaar. Je kunt ze gewoon bij een drogist kopen zoals de Kruidvat of zelfs gewoon anoniem online bestellen.

Nadelen condooms
– Je moet condooms altijd bij de hand hebben en je weet natuurlijk nooit wanneer je ze precies nodig bent. Het kan natuurlijk zijn dat je ze een onverwachts nodig bent.
– Het is belangrijk dat je eerst gaat oefenen voordat je begint met het gebruiken van condooms.
– De betrouwbaarheid hangt af van het juiste gebruik.
– Bij het wisselen van oraal, anaal of vaginaal contact moet je elke keer weer een nieuw condoom gebruiken.

De betrouwbaarheid van een condoom is echt afhankelijk van het juiste gebruik. Wanneer je het condooms juist gebruikt dan is de kans op zwangerschap zeer klein. Namelijk 2 tot en met 5%. Ook is de kans dat een soa wordt overgedragen erg klein. Dit kan alleen gebeuren als je condoom scheurt of wanneer je niet je handen wast als ze in aanraking zijn geweest met de penis of de vagina.

Het kan natuurlijk voorvallen dat je condooms scheurt. En dit wil je natuurlijk voorkomen. Als je toch merkt dat het condoom gescheurd is na de seks dan ben je niet beschermd tegen zwangerschap of een soa. En als je als vrouw niet aan de pil bent dan is het aan te raden om een morning-after pil te halen. Doordat je ook niet langer beschermd bent tegen een soa is het aan te raden om een soa-test te doen.

Je kunt condooms het beste bewaren op een koele en donkere plaats, zoals bijvoorbeeld je nachtkastje. Condooms kunnen namelijk niet tegen extreme kou en grote hitte. Ook is het niet verstandig om condooms bij je sleutels te stoppen, scherpe voorwerpen kunnen namelijk je condoom beschadigen.

Wil je graag condooms gebruiken maar weet je niet hoe je moet praten over condooms? Dan zijn hier wat tips voor het praten over condooms:

– Je moet van tevoren bedenken wanneer je nou eigenlijk met condooms wilt beginnen. Wanneer je iemand net ontmoet hebt wil je natuurlijk niet gelijk over veilig vrijen praten.
– Bedank vooraf hoe je met je sekspartner over condooms gaat praten en wat je precies wilt zeggen. Als je van tevoren alvast gaat oefenen dan maakt dat het praten op dat moment gemakkelijker. Ook is het fijn als je weet dat je deze persoon kun vertrouwen.
– Ook is het belangrijk dat je eerlijk bent. Je moet eerlijk zeggen dat je geen soa wilt krijgen of dat je niet zwanger wilt worden of geen zwangerschap wilt veroorzaken. Je partner gaat je echt wel begrijpen.

Als je er niet over wilt praten dan kun je natuurlijk ook gewoon een condoom bij jezelf of bij je partner om doen. Dat is het ook gelijk duidelijk. Je kunt er ook even met je vrienden over praten en vragen hoe zij het hebben aangepakt. Toch is het wel handig om altijd condooms bij je te hebben, niet alleen als jongen maar ook als meisje. Je bent misschien op dat moment niet van plan om met iemand naar bed te gaan, maar je weet natuurlijk maar nooit.

Wist je wel dat condooms wettelijk vallen onder medische hulpmiddelen? Daarom zijn er ook vele regels voor het maken van heet product. Ook beschikt het product altijd over een verplichte bijsluiter. Condooms krijgen een CE-markering als ze voldoen aan de wettelijke eisen. De kwaliteitseisen voor de condooms die in Europa verkocht worden zijn vastgelegd in de Europese Norm voor condooms.

Wanneer condooms aan deze Europese kwaliteitsnorm voldoen, dan zijn ze te herkennen aan het CE-logo, die je op de verpakking, de folie of de bijsluiter kunt vinden. Met deze CE-markering laat een producent zien dat het product voldoet aan de eisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. De condooms van FotoCondoom hebben het CE-logo en voldoen dus aan de Europese kwaliteitsnorm.

Bestel nu jou FotoCondooms en zorg voor een lach op je beste vriend of vriendin haar gezicht. Wil je meer informatie over FotoCondoom? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar: info@fotocondoom.nl of bel naar: +31(0)10 713 85 88

In Nederland worden de bestellen binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. De levertijd in België is gemiddeld 4 werkdagen langer, afhankelijk van de postbezorging. Ben je je bestelling op tijd nodig? Zorg dan dat je snel besteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *