Grappige condooms | Fotocondoom.nl

Grappige condooms

Funny condoms

Bij FotoCondoom kun je bedrukte condooms voor een grappige herinnering of als persoonlijk cadeau bestellen. Een fantastisch idee waarmee je zeker het ijs kunt breken! Op de website kun je gebruik maken van de handige ontwerptool. Hiermee kun je gemakkelijk je foto uploaden en schalen of zelfs je eigen ontwerp maken. We printen jouw foto full color op het condoom. Je bestelt 12 fotocondooms al vanaf €21,95!

Ook kun je op de website grappige thema condooms bestellen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals: Christmas, Birthday, 18+ of Bride/Groom to be. Je hebt voor elke gelegenheid wel iets. En jij wil toch ook aankomen met het grappigste cadeau? Voor een verjaardag kun je bijvoorbeeld ook een leuke verjaardagskaart toevoegen aan je winkelwagen.

Wat is een condoom nou eigenlijk precies? Een condoom is een elastisch omhulsel die vaak gemaakt wordt van dun rubber. Het is belangrijk dat je dit omhulsel om een stijve penis doet zodat het condooms de sperma op kan vangen. Het condoom is het enige anticonceptiemiddel die je beschermt tegen zowel SOA’s als zwangerschap.

Condooms worden verkocht in verschillende maten en verschillende diktes. Zo heb je bijvoorbeeld hele dunne condooms maar je hebt ook wat dikkere condooms. De condooms van FotoCondoom hebben een nominale breedte van 56 millimeter. Het is belangrijk dat je condoom groot genoeg is want als deze te klein is, is de kans erg groot dat je condoom gaat scheuren of eraf glijdt.

De meeste condooms zijn gemaakt van latex. Er zijn ook mensen die allergisch zijn voor latex en voor hun bestaan latexvrije condooms, deze zijn wat dunner maar ze zijn net zo effectief.

Maar op wat voor condooms worden deze ontwerpen nou geprint? FotoCondoom gebruikt de CE-gecertificeerde condooms met glijmiddel van CondomMessage, genaamd Beppy. Deze condooms zijn verpakt in een zilverkleurige of witte folie. De condooms zijn gemaakt van een natuurlijk rubber-latex en ze bieden een goede bescherming. De condooms hebben een standaard formaat en zijn voorzien van een glijmiddel op siliconen-basis en reservoir. Heb je meer vragen of wil je meer info over de condooms? Stuur dan een mail naar info@fotocondoom.nl!

Succesvol en veilig vrijen lukt het beste als je goed voorbereid bent. Neem dan ook altijd de bijsluiter goed door.

Hoe doe je nou een condoom om?
1. Bekijk de verpakking en de houdbaarheidsdatum van het condoom.
2. Maak de verpakking open. Dit doe je door deze in het midden te scheuren.
3. Hou het condoom vast. Doe dit door de top van het condoom vast te houden tussen je duim en wijsvinger.
4. Wanneer de condoom stijf is kun je de condoom op de top van de penis plaatsen en vervolgens kun je het condoom met je andere hand naar beneden rollen.
5. Na de zaadlozing moet je het condoom bij de rand vasthouden en terug trekken voordat de penis slap wordt.
6. Haal het condoom van de penis af en knoop het condoom dicht.
7. Gooi het condoom altijd in de vuilnisbak.

Hier nog even wat handige tips:
– Jongens kunnen oefenen door het condoom bij zichzelf om te doen. Meisjes kunnen oefenen door een condoom bijvoorbeeld om een banaan te doen of om de steel van een bezem.
– Het is belangrijk dat je een goed condoom gebruik. Denk dan aan CE-gecertificeerde condooms. Dit zijn condooms waarbij het CE-logo op de verpakking staat. Dit is namelijk een Europees keurmerk.
– Check altijd van tevoren de houdbaarheidsdatum van het condoom. Deze staat op de verpakking. Wanneer het condoom niet meer houdbaar is moet je het condoom weggooien en niet meer gebruiken.
– Gebruik het condoom alleen op een stijve penis. Rol de condoom ook pas af als de penis echt stijf is.

Heb je interesse in andere condooms? Bijvoorbeeld condooms van het merk Durex of van Pasante neem dan eens een kijkje op deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *