Samenwerkingen met goede doelen | Fotocondoom.nl

Samenwerkingen met goede doelen

condoom

Fotocondoom heeft al meer dan 500.000 condooms beschikbaar gesteld aan verschillende organisaties en goede doelen. Door deze donaties willen wij de veiligheid van de jongeren voor op stellen. Hiermee voorkom je ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Op Fotocondoom.nl kun je je eigen Fotocondoom ontwerpen. En op CondomMessage kun je eigen hoesjes ontwerpen. Het is perfect promotiemateriaal voor evenementen of zelf voor beurzen. Zelf staan we jaarlijks op de PSI beurs met onze zelfgemaakte hoesjes.

Fotocondoom maakt gebruik van CE-gecertificeerde condooms van CondomMessage, genaamd Beppy. Deze condooms zijn verpakt in zilveren of witte folie (60 x 60 mm). Wij printen je foto of ontwerp aan één zijde, in full colour of de folie. De achterkant van het condoom blijft onbedrukt. Het merk, CE-logo, batchnummer en de vervaldatum staan op deze zijde.

De condooms zijn gemaakt van natuurrubberlatex en beiden een uitstekende bescherming. Ze hebben een standaardformaat met glijmiddel, reservoir en rollen gemakkelijk uit.

Veel jongeren vinden het lastig om te praten over hun seksleven en vragen zichzelf vaak af of ze wel klaar zijn voor de seks. Op de site van Sense staat vele informatie over seksualiteit, verliefdheid, relaties en het praten over de seks. Praten hoor erbij als je met iemand seks hebt. Hoe kun je anders duidelijk maken wat je wilt? En hoe weet je anders wat jouw partner opwindt? Als je vragen hebt kun je welke een anonieme chat starten of je kunt een e-mail sturen.

Op de website van Sense geven ze ook tips over het bespreekbaar maken van condoomgebruik. Hier staan ze op een rijtje:
– Bedenk van tevoren wanneer je over condooms wilt beginnen. Als je iemand net ontmoet hebt, wil je niet direct over veilig vrijen praten. Maar als je wacht tot na het vrijen, dan ben je te laat.
– Bedenk vooraf hoe je met je partner over condooms gaat praten en wat je gaat zeggen. Van tevoren oefenen maakt het praten op het moment zelf makkelijker.
– Wees duidelijk! Zeg gewoon eerlijk dat je geen soa wilt oplopen, zwanger wilt worden of een zwangerschap wilt veroorzaken. Je partner begrijpt meteen waar je het over hebt.
En verder:
– Pak gewoon een condoom en doe die bij jezelf of bij je partner om. Je hoeft dan niet te praten en het is meteen duidelijk wat je bedoelt.
– Vraag eens aan een vriend of vriendin hoe hij of zij dat aan heeft gepakt.
– Zorg dat je altijd condooms bij je het (ook als je een meisje bent!), ook als je niet van plan bent om met iemand naar bed te gaan. Je weet maar nooit.

Op Fotocondoom kun je veilig en anoniem condooms bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *