Gepersonaliseerd cadeau | FotoCondoom.nl

Gepersonaliseerd cadeau

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor jou beste vriend of vriendin? Een persoonlijke cadeau met een grappige foto doet het altijd goed. Het is een leuk cadeau om iemand mee te verassen op een verjaardag, bachelor party of voor een feestdag.

Bij FotoCondoom kun je gepersonaliseerde condooms ontwerpen vanaf €21,95. De condooms zijn gemakkelijk personaliseerbaar met onze handige ontwerp tool. Je kunt jouw eigen teksten toevoegen waarmee je het ontwerp nog persoonlijker maakt. Heb je nou geen idee wat je van een FotoCondoom kunt verwachten? Doe hier dan inspiratie op:

Wij hebben ook leuke Frames ontworpen waarmee je jouw ontwerp nog leuker kunt maken, hier hebben we enkele voorbeelden:
gepersonaliseerd cadeau

Ook is het altijd leuk om nog een ThemaCondoom toe te voegen voor maar €1,95 per stuk. We hebben verschillende cadeaus op de website staan voor elke gelegenheid, hier hebben we enkele voorbeelden:

gepersonaliseerd cadeau

Wil je andere thema condooms zien? Klik dan hier!

Na een bestelling vinden wij het fijn als je een review achterlaat. Wil je weten wat anderen van onze FotoCondooms vinden? Lees dan hier de reviews!

Ben je benieuwd naar op wat voor condooms het ontwerp wordt geprint?

Het ontwerp wordt geprint op een Beppy Condoom. De condooms zijn verpakt in een zilver of wit folie (60*60 mm). We drukken het ontwerp op één kant in full colour op de folie. De achterkant van het condoom blijft dus onbedrukt. Het merk, CE-logo, de batchnummer en vervaldatum staan op deze zijde. De condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubber-latex en bieden een uitstekende bescherming. Ze hebben een standaard formaat, rollen gemakkelijk uit en zijn voorzien van glijmiddel op siliconen-basis en reservoir. Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *