Persoonlijk verjaardagscadeau | Fotocondoom.nl
gepersonaliseerd cadeau

Cadeau

Een persoonlijk cadeau
Een persoonlijk cadeau geeft net die extra touch. Ook laat het zien dat de ontvanger speciaal voor jou is omdat je veel moeite in het ontwerp hebt gestoken. Het gaat bovendien niet om de prijs die je voor een cadeau betaalt, maar om de moeite die je erin steekt.

Beschermd
Je hebt niet alleen een heel persoonlijk cadeau, maar je geeft dan ook nog eens een cadeau dat voor bescherming zorgt. Condooms zijn namelijk het enige conceptiemiddel die je niet alleen beschermen tegen zwangerschap maar ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

FotoCondoom
FotoCondoom is een website dat bekend staat om de allerleukste gepersonaliseerde cadeau’s met foto’s en tekst. Je kunt de condooms personaliseren naar je eigen smaak. Bijvoorbeeld met een leuke selfie of een foto van een uniek moment met een leuke tekst.

Ontwerptool
De gepersonaliseerde cadeaus worden snel bij je thuisbezorgd! Dus is er binnenkort iemand jarig? En weet je niet precies wat je wil kopen? Maar wil je wel een origineel cadeau geven? Dan ben je bij FotoCondoom aan het juiste adres. Je kunt je zelf je ontwerp creëren met de handige ontwerptool op de website. Voor meer inspiratie kun je ook altijd een kijkje nemen op ons Instagramkanaal (@fotocondoom)! Hier delen wij verschillende ontwerpen.

Frames
Ook kun je een grote hoeveelheid laten afdrukken om te geven op een verjaardagsfeest. FotoCondooms zijn bijvoorbeeld het perfecte verjaardagscadeau voor een 18-jarige. En hoe leuk zou het zijn om de 18+ frame te gebruiken om je ontwerp nog toepasselijker te maken. Ben je benieuwd naar andere frames? Bekijk hier de frame condooms!

ThemaCondooms
Wil je nog wat extra’s toevoegen aan je cadeau? Dan kun je het altijd opleuken met wat themacondooms die toepasselijk zijn voor de gelegenheid. Voor een verjaardag hebben we grappige themacondooms met teksten zoals ‘Happy birthday bitch’! Wil je meer themacondooms zien die toepasselijk zijn voor een verjaardagsfeest? Bekijk hier de birthday condooms!

Lollystokje
Je kunt zelf een lollystokje toevoegen aan het condoom! Zo lijkt je condoom net op een lollypop. Door maar €0,10 cent extra te betalen heb je al unieke lolly condooms. Mocht je vragen hebben of heb je hulp nodig bij het maken van je ontwerp? Stuur dan een e-mail naar info@fotocondoom.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *